Аналіз інформаційного забезпечення діяльності підприємства - Ілляшенко, Катерина Володимирівна; Илляшенко, Екатерина Владимировна; lliashenko, Kateryna (My University, 2012)
UK: У статті розглянуті існуючі інформаційні засоби підприємства, висвітлені об’єктивні та суб’єктивні передумови їхнього функціонування, обґрунтовано подальші напрямки розвитку інформаційного забезпечення підприємств. RU: В статье рассмотрены существующие информационные средства предприятий, освещены объективные и субъективные предпосылки их функционирования, обоснованы дальнейшие направления развития информационного обеспечения предприятий. EN: In clause the existing information means of the enterprises are considered, the objective and subjective preconditions of their functioning are covered, the further directions of development of information maintenance of the enterprises are proved.
Keywords: аналіз; інформація; діяльність підприємства; технології; системи; анализ; информация; деятельность предприятия; технологии; системы; the analysis; information; activity of the enterprise; technology; system