Опис до патенту на корисну модель № 98384 "Копач для глибокої обробки ґрунту" - Мітков, Б. В.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Рубанський, В. В. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Копач для глибокої обробки ґрунту містить маточину зі стійкою, на якій шарнірно прикріплена різальна лопатка, штовхач з роликом та ексцентрик. Ексцентрик та ролик штовхача розташовані в середині корпусу закритого циліндричного барабана
Keywords: обробіток ґрунту; різальна лопатка; ексцентрик; машинобудування; сільськогосподарські машини