Обґрунтування схеми та параметрів орних агрегатів на основі тракторів класу 1,4 та 3 в складі текронового плуга в умовах півдня України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Осипенко, Євген (ТДАТУ, 2021)
Підвищення ефективності використання орних МТА у складі текронового плуга шляхом розроблення системи раціонального їх агрегатування з тракторами класу 1,4 та 3.
Keywords: текроновий плуг; орний агрегат; агрегатування; дослідження; моделювання; ефективність