Організація роботи з охорони праці у навчальних закладах під час опалювального періоду - Чуб, К. О.; Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Під час опалювального сезону в навчальних закладах з’являється висока ймовірність виникнення нещасних випадків, аварій, пожеж, вибухів, у тому числі під час експлуатації котелень, причинами яких є недотримання вимог безпеки з питань охорони праці
Keywords: охорона праці; опалювальний період; навчальний заклад; нещасні випадки; котельні; спецодяг