Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №14 на тему «Розрахунок розмірних ланцюгів методом ймовірності» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha (ТДАТУ, 2018)
Вивчити методику розрахунку розмірних ланцюгів ймовірним методом
Keywords: замикальна ланка; збільшувальна ланка; зменьшувальна ланка; метод ймовірності; функція Лапласа; квалітет