Вплив медіаканалів на позиціонування бренду. - Сокіл, Яна Сергіївна; Сокіл, Олег Григорійович (Melitopol : LLC COLOR PRINT, 2021)
Обґрунтування оптимальної стратегії цифрового маркетингу, яка відповідає викликам сьогодення, потребує розуміння та переосмислення шляху покупця (воронки продажів), який передбачає низку форм онлайн-присутності. З огляду на це необхідно виділити п’ять основних медіаканалів: власні, платні, зароблені, продані та викрадені. Розглянемо основні розбіжності між медіаканалами, та їх вплив на досягнення ключових показників ефективності маркетингової діяльності..