Обгрунтування необхідності наочності матеріалу засобами інформаційних технологій при викладанні екологічних дисциплін - Халіман, І. О.; Щербина, Валентина Вікторівна; Щербина, Валентина Викторовна; Shcherbyna, Valentyna (Люкс, 2014)
Доведено необхідність використання сучасних технологій для забезпечення наочності матеріалів курсів екологічних дисциплін. Приведений перелік основних елементів, що доцільно використовувати при роз’яснені питань екологічного спрямування.
Keywords: екологічні дисципліни; наочність матеріалів; питання екологічного спрямування; ефективність викладання дисциплін