Опис до патенту на корисну модель № 117405 "Пастеризатор рідини" - Мешков, В. Ю.; Подтьопа, А. С.; Вороновський, Ігор Богданович; Вороновский, Игорь Богданович; Voronovskyi, Ihor; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Пастеризатор рідини містить трубопровід підводу рідини, камеру опромінювання з джерелом, трубопровід відведення рідини. Нижня частинна камери має конусну форму, всередині камери встановлений плівкоутворюючий конус, поверхня якого виконана дзеркальною, а нижня частина камери прозорою та встановлені додаткові джерела опромінювання
Keywords: пастеризатор рідини; камера опромінювання; плівкоутворюючий конус; джерело опромінювання