Фотосинтетична продуктивність яблуні залежно від режимів зрошення - Козлова, Лілія Валентинівна; Козлова, Лилия Валентиновна; Kozlova, Liliia (My University, 2011)
Одним із головних завдань сільськогосподарського виробництва, у тому числі й плодівництва, є підвищення продуктивності культурних рослин. Урожай рослин відповідно до теорії фотосинтетичної продуктивності залежить від чистої продуктивності фотосинтезу (ЧПФ), площі та часу активної роботи фотосинтетичного апарату.
Keywords: плодівництво; фотосинтез; водний режим; мінеральне живлення; зрошення; яблуня сорт Айдаред; яблуня сорт Голден Делішес; яблуня сорт Флоріна; чорнозем південний важкосуглинковий; природне зволоження