Конспект лекцій з дисципліни «Логіка» для здобувачів заочної форми навчання усіх спеціальностей - Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna (Мелітополь: ФОП-Однорог, 2020)
Конспект лекцій розроблено відповідно до програми дисципліни «Логіка» для здобувачів вищої освіти усіх спеціальностей Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Матеріали містять зміст навчальної дисципліни, словник основних термінів, додатки та список рекомендованої літератури.
Keywords: конспект лекцій; логіка; дисципліна