Комп’ютерне проектування робочого профілю резонаторної труби - Валієва, К. Р. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
В роботі пропонується спеціалізований програмний модуль проектування функціональних поверхонь резонатроів для мікродвигунів внутрішнього згоряння. Для комп’ютерного проектування внутрішніх (функціональних) поверхонь резонаторних труб швідкісних авіамоделей із використанням алгоритму згущення ДПК на основі серединних перпендикулярів було застосовано язик програмування Delphi та API AutoCAD. Зв’язок Delphi з AutoCAD було реалізовано за рахунок використання COM-об’єктів.
Keywords: резонаторна труба; мікродвигуни внутрішнього згоряння; резонатор