Вплив суб'єктивних чинників на розвиток лізингу в аграрній сфері - Плаксін, О. А. (ТДАТУ, 2013)
Досліджено умови функціонування аграрних підприємств. Визначено зміст проблем розвитку лізингу. Запропоновано шляхи їх усунення.
Keywords: аграрна сфера; лізингодавець; лізинг