Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов - Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia (My University, 2014)
UK: Досліджено вплив температури та опадів на формування комплексу низькомолекулярних антиоксидантів плодів перцю гібрида Нікіта та томата сорту Новачок.
Формирование низкомолекулярных антиоксидантов пасленовых плодов в зависимости от гидротермических условий
Keywords: томати; перець; температура; опади; каротиноїди; цукри; перец; осадки; каротиноиды; сахара; tomatoеs; pеppеrs; tеmpеraturе; sugars