Вплив біопалива на знос матеріалів паливної апаратури двигунів мобільної техніки - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Юдовинський, В. Б.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii (My University, 2009)
UK: Робота присвячена встановленню впливу легую-чих елементів на знос матеріалів паливної апаратури. EN: Work is devoted establishment of influence of alloying elements on tearing down of materials of fuel apparatus.
Influence of biopropellant is on tearing down of materials of fuel apparatus of en-gines of mobile technique
Keywords: біопаливо; метанол; паливна апаратура; знос; меркаптани; легуючі елементи