Застосування білкововмісних добавок з гороху у технології варених ковбас - Важенкова, В. К.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena (ТДАТУ, 2018)
Пропонується вдосконалення технологій по виробництву комбінованих видів варених ковбас з підвищеним вмістом білкових речовин, створення збалансованих за харчовою цінністю продуктів з використанням рослинної сировини.
Keywords: збалансоване харчування; ковбаса; додавання горохової пасти; варені ковбаси; білкова рослинна сировина