Опис до патенту на корисну модель № 42041 "Зуб обчісувальний" - Стоєв, М. Ф.; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
Зуб обчісувальний, що містить стрілоподібний носок та бокові робочі частини, які утворюють змінний міжзубовий простір, який відрізняється тим, що обчісувальний зуб виконано у вигляді об'-ємного тіла, робочими частинами якого виступають бокові його поверхні опуклої форми, і опуклості цих поверхонь направлені в міжзубовий простір, утворений суміжними зубами, причому зазор між їх робочими поверхнями плавно змінюється по висоті та довжині зубів
Keywords: міжзубовий простір; сільськогосподарська техніка; зернозбиральні машини; обмолот суцвіть стеблових культур на корені