Формування навичок науковця при викладанні дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності» - Ковальов, Олександр Олександрович; Самойчук, Кирило Олегович; Фучаджи, Наталя Олександрівна; Гулевський, Вадим Борисович; Kovalov, Oleksandr; Samoichuk, Kyryl; Fuchadzhy, Natalia; Hulevskyi, Vadym (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: Стаття присвячена розгляду механізмів формування навичок науковця при опануванні ними матеріалів дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності». Наведено визначення терміну «творчість» та визначено умови за яких можливе становлення фахівця в сфері галузевого машинобудування як науковця. Розглянуто структуру дисципліни та етапи її опанування, які сприяють включенню здобувача вищої освіти до наукової діяльності. EN: The article is devoted to the consideration of the mechanisms of the formation of the scientist's skills when they master the materials of the discipline «Methodology and organization of scientific research with the basics of intellectual property». The term «creativity» is defined and the conditions under which it is possible to become a specialist in the field of mechanical engineering as a scientist are defined. The structure of the discipline and the stages of its mastery, which contribute to the inclusion of a higher education student in scientific activity, are considered.
Formation of scientist skills in teaching the discipline «Methodology and organization of scientific research with the basics of intellectual property»
Ковальов О. О., Самойчук К. О., Фучаджи Н. О., Гулевський В. Б. Формування навичок науковця при викладанні дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності». Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2023. Вип. 26. С. 112-119.
Keywords: навчання; професійний; технологія; конструкція; якість освіти; інтерактивні засоби; тези доповідей; training; professional; technology; design; quality of education; interactive tools; theses of reports