Огляд способів ущільнення порошкоподібних та дрібних сипких матеріалів - Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2020)
Огляд способів ущільнення сипких матеріалів дозволяє більш ґрунтовно підійти до питання підвищення ефективності процесу гранулювання порошкоподібних та дрібнодисперсних сумішей, а отриману інформацію в подальшому взяти до уваги при розробці та вдосконаленні конструкторських та технологічних рішень з урахуванням умов ущільнення та фізикомеханічних властивостей сипких матеріалів.
Keywords: гранулювання; метод екструзії; метод скочування; прокатне ущільнення; ізостатичне ущільнення; вібраційне ущільнення