Маркетингова комунікаційна політика франшизи на прикладі ТМ «Львівський круасан»: кваліфікаційна робота магістра : спец. 075 Маркетинг ОПП «Маркетинг» - Рєпіна, Оксана (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Мета кваліфікаційної магістерської роботи – дослідження теоретичних засад і практичних аспектів формування маркетингової комунікаційної політики франшизи та розроблення напрямів її удосконалення на прикладі ТМ «Львівський круасан». Методи проведення досліджень: аналітичні та логічні методи - для аналізу маркетингової комунікаційної політики франшизи «Львівський круасан» та формування висновків; експертний аналіз (при обґрунтуванні пріоритетності інструментів інтегрованих маркетингових комунікацій та напрямів їх удосконалення), спостереження (при визначенні споживчих переваг на ринку HoReCa), методи стратегічного аналізу (при оцінюванні впливу факторів маркетингового середовища на комунікаційну діяльність франшизи). Основні результати дослідження (наукові, практичні): - узагальнено теоретичні основи формування маркетингової комунікаційної політики; розглянуто особливості маркетингових комунікацій у мережах, що розвиваються за франчайзинговою моделлю; - проаналізовано основні фактори макросередовища і мікросередовища бренду «Львівський круасан»; оцінено вплив маркетингової комунікаційної політики на просування бренду «Львівський круасан»; - запропоновано і обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення маркетингової комунікаційної політики мережі закладів «Львівський круасан»: розроблено рекомендації щодо удосконалення системи інтегрованих маркетингових комунікацій мережі ресторану «Львівський круасан».
Keywords: маркетинг; комунікаційна політика; бренд; франчайзинг; фактори макросередовища; фактори мікросередовища; HoReCa; поведінка споживачів; рекламна стратегія; цифрові маркетингові комунікації; лояльність споживачів; просування бренду