Застосування елементів штучного інтелекту для навчання іноземних мов - Супрун, Олена Миколаївна (My University, 2023)
Зважаючи на невпинний розвиток технологій, освітяни шукають технологічно розширені підходи до розв'язання пріоритетних задач для вдосконалення якості освіти, які були б безпечними та ефективними. Штучний інтелект (ШІ) швидко стає невіддільною частиною усіх сфер повсякденного життя, трансформуючи галузі та змінюючи спосіб роботи, навчання та спілкування. Такий швидкий технологічний розвиток підкреслює важливість включення елементів ШІ в навчальні плани не тільки для того, щоб здобувачі були добре підготовлені до свого академічного майбутнього, але і для надання ширших можливостей у майбутній професійній діяльності випускників закладів вищої освіти.