Розробка комбінованого захисного пристрою асинхронного двигуна приводу пресу матриці макаронних виробів - Щербаков, С. В.; Іванов, М. В. (ТДАТУ, 2020)
Багатолітній досвід експлуатації асинхронних електродвигунів (АД) показав, що більшість існуючих захистів не забезпечують безаварійну роботу АД. Правильний вибір захисного пристрою – це важливий фактор в забезпеченні надійної експлуатації АД. Розробку захисту АД необхідно проводити виходячи з особливостей режимів їх роботи, можливостей виникнення аварійних ситуацій і наслідків, які проявляються потім
Keywords: фактор; експлуатація; режими; аварійні ситуації; фаза; струм; ізоляція