Сортодослідження плодів черешні 3-х строків достигання за вмістом сухих розчинних речовин, що вирощені в умовах Південного Степу України - Індік, В. С.; Долгова, С. В. (ТДАТУ, 2018)
Південь України має в своєму розпорядженні великі природні можливості для промислового вирощування плодових культур. Однією з візитівок Запорізького регіону є культура черешня. У більшості плодових культур спостерігається явно виражений вплив сорту на зміну якості продукції при реалізації у свіжому вигляді або при виборі способу переробки
Keywords: черешня; сорт черешні Казка; Шанс; сорт черешні Рубінова рання; сорт черешні Талісман; сорт черешні Оріон; сорт черешні Крупноплідна; сорт черешні Міраж; сорт черешні Суперниця