Політична опозиція як індикатор демократичного суспільства - Лобода, В. С. (ТДАТУ, 2019)
Сьогодні потреби політичного процесу України передбачають удосконалення правової бази функціонування політичних партій та необхідність нормативного визначення політичної опозиції в межах державного законодавства.
Keywords: українське суспільство; політична опозиція; Україна