Маркетингові аспекти реалізації ягід полуниці - Гущин, О. В.; Доновський, В. В.; Куліш, Тетяна Володимирівна; Кулиш, Татьяна Владимировна; Kulish, Tetiana (ТДАТУ, 2020)
Тенденція серед населення щодо здорового способу життя набирає ще більших обертів. Це в свою чергу спонукає населення більше уваги приділяти повноцінному раціону харчування багатому на вітаміни та мінерали. Таким чином, зростає попит на ягідну продукцію. На ринку ягід України лідирує полуниця (суниця садова), площі під полуницями складають біля 9 тис. га, а обсяг виробнитва цієї культури становить 61,2 тис. т.
Keywords: полуниця; обсяги виробництва ягід; система pick your own; маркетинг; товаровиробники