Державна політика в сфері регулювання конкуренції - Самсонова, М. М. (ТДАТУ, 2018)
Державне регулювання конкуренції - це цілеспрямована діяльність, що здійснюється на засадах і в межах, встановлених чинним законодавством, з метою захисту добросовісної конкуренції і забезпечення ефективності ринкових відносин. Державний регулятивний вплив на економічну конкуренцію справляється за допомогою правових, організаційних та економічних засобів
Keywords: регулювання конкуренції; організаційний вплив; нормативний вплив; організаційне регулювання; напрями конкурентної політики