Методи доплерівської інтерферометрії контролю якості очищення стічних вод гальванічного виробництва - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Морозов, Микола Вікторович; Морозов, Николай Викторович; Morozov, Mykola; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович (My University, 2017)
Використання аналого-цифрового перетворювача електричного доплерівського сигналу з виходу фотоприймача забезпечує можливість автоматизації процесу вимірювання та обробки експериментальних даних у реальному часі. Таким чином, метод доплерівської інтерферометрії використовуєть-ся для контроля якості очищення стічних вод гальванічного виробництва шляхом вимірювання концентрації частинок домішок.
Keywords: вода; інтерферометр; оптична схема; комп’ютерне моделювання; очищення стічних вод