Конфлікт інтересів - Плотніченко, Світлана Романівна; Plotnichenko, Svitlana; Воронько, Тетяна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Конфлікт – особливий вид взаємодії, в основі якого лежать протилежні і несумісні цілі, інтереси, типи поведінки людей та соціальних груп, які супроводжуються негативними психологічними проявами. Конфлікт інтересів виникає, коли особисті інтереси людини (фінансові, сімейні, професійні) суперечать її обов’язкам чи інтересам інших сторін, наприклад, організації, суспільства чи клієнтів.
Keywords: конфлікт; конфлікт інтересів