Роль держави в інноваційному розвитку агропромислового виробництва - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2008)
Державне регулювання інноваційної діяльності в АПВ здійснюється шляхом: визначення інноваційних пріоритетів і формування інноваційних програм державного, галузевого і регіонального рівнів; створення правової бази для державної підтримки інноваційних проектів і суб’єктів інноваційної діяльності; стимулювання фінансово – кредитних установ, що кредитують інноваційні проекти; сприяння розвитку сучасної інноваційної інфраструктури; інформаційного забезпечення суб’єктів інноваційної діяльності.
Keywords: агропромислове виробництво; інноваційні процеси; державне регулювання; державна підтримка товаровиробників; науково-технічна політика