Аналіз засобів для роздавання кормових сумішок на свинофермах і розробка мобільного кормороздавача-змішувача - Широчкін, В. О.; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (My University, 2021)
Стан здоров’я, продуктивність тварин залежать не тільки від якості і повноцінності їх харчування, але в значній мірі від своєчасної видачі кормів. Порушення технологічної дисципліни обслуговуючим персоналом, розпорядку дня приводить до зниження продуктивності тварин.
Keywords: свиноферми; кормороздавачі; годівля свиней; види кормороздавачів