ЗВІТ про роботу наукової бібліотеки Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного за 2025 рік - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2026)
Наукова бібліотека ТДАТУ у 2022 на фоні повномасштабного вторгнення рф, переміщена разом з Таврійським ДАТУ до Запоріжжя. Працює дистанційно. Наукова бібліотека ТДАТУ залишається важливим освітнім, науковим, інформаційно- аналітичним та культурно-просвітницьким підрозділом університету, що здійснює бібліотечно- бібліографічне й науково-інформаційне обслуговування освітньої та наукової діяльності університету, створює власні інформаційні ресурси, організовує доступ до світових інформаційних баз даних, сприяє інтеграції університетської науки у світовий інформаційний простір, популяризує академічну доброчесність, стали на захист інформаційного простору держави.
Keywords: наукова бібліотека; переміщений університет; дистанційна робота бібліотеки; забезпечення освітнього процесу; соціокультурна діяльність; заходи бібліотеки; бібліографічна підтримка освіти; електронні інформаційні ресурси; організація роботи бібліотеки