Глибокорозпушувальна лапа для відбору зразків ґрунту. Опис до патенту на корисну модель № 157184. Україна - Кучерявко, Сергій Миколайович; Мілько, Дмитро Олександрович; Педченко, Ганна Павлівна (My University, 2024)
Ґрунторозпушувальна лапа для відбору зразків ґрунту містить стійку з ґрунторозпушувальною лапою, напрямні для сходу ґрунту. Стійка виконана у вигляді двох плоских напрямних, між якими встановлена ємкість для збору зразків ґрунту.
Keywords: ґрунторозпушувальна лапа; робочий орган ґрунтообробної машини; глибокорозпушувач; відбір зразків ґрунту; ємкість для збору ґрунту; плоскі напрямні; стійка лапи