Удосконалення процесу підготовки здобувачів вищої освіти за показником толерантності - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia; Гавриленко, Євген Андрійович; Гавриленко, Евгений Андреевич; Havrylenko, Yevhen (ТДАТУ, 2021)
UA : В статті розглянуто проблему формування толерантності у студентів та шляхи удосконалення підготовки здобувачів вищої освіти у вищих навчальних закладах. EN : The article considers the problem of forming tolerance in students and ways to improve the training of higher education seekers at universities.
Improvement of training process of higher education seekers according to the tolerance indicator
Keywords: толерантність; студентство; люди з особливими освітніми потребами; інформаційні технології; сформованість соціальних норм; tolerance; students; people with special educational needs; information technologies; formation of social norms