Програмна реалізація алгоритму формування монотонних кривих - Гавриленко, Євген Андрійович; Холодняк, Юлія Володимирівна; Мірошниченко, Микола Юрійович (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: Конструювання поверхонь з підвищеними динамічними властивостями вимагає розробки методів геометричного моделювання, які забезпечують задану точність, контроль диференціально-геометричних характеристик, відсутність осциляції. При оцінюванні функціональних якостей виробу динамічні властивості поверхні визначаються характеристиками потоку середовища, що виникає у пограничному шарі уздовж поверхні. Основною вимогою є закономірний, стійкий, регламентований характер обтікання. З геометричної точки зору підвищені динамічні властивості забезпечують поверхні із закономірною, плавною зміною диференціально-геометричних характеристик.
Keywords: моделювання; програмне забезпечення; ДПК; монотонні криві; програмний продукт