Формування ефективної системи менеджменту в умовах транзитивної економіки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Кафедра менеджменту - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
В збірнику наукових праць за результатами науково-практичної конференції розглянуті теоретичні та практичні питання соціальних, економічних, управлінських, екологічних основ розвитку суспільства, досліджено проблеми формування ефективної системи менеджменту в умовах транзитивної економіки. Проаналізовано глобалізаційний вплив сучасних проблем на розвиток суспільства, обґрунтовані перспективи подальшого його розвитку. Для спеціалістів виробничих та посередницьких організацій, фінансових, банківських, промислових установ, освітніх закладів, науковців, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: методи управління; мале підприємництво; оптимізація виробничої структури; контролінг; системи управління; управлінське планування; менеджмент; керівник; персонал; управління персоналом; кадрова стратегія; органічне виробництво