Опис до патенту на корисну модель № 102574 "Тактильне рульове керування по положенню з постійною чутливістю до керуючого впливу" - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Тактильне рульове керування по положенню з постійною чутливістю до керуючого впливу містить рульовий вал, безконтактний багатополюсний високомоментний двигун, електронний контролер, датчик моменту та датчик положення ротора, формувач керуючого впливу, гіроскоп. Додатково тактильне рульове керування оснащене датчиком швидкості руху транспортного засобу
Keywords: тактильне рульове керування; рульовий вал; безконтактний багатополюсний високомоментний двигун; електронний контролер; датчик моменту; датчик положення ротора; формувач керуючого впливу; гіроскоп; датчик швидкості руху