Реалізація принципів академічної доброчесності серед науковців та здобувачів вищої освіти на прикладі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - Пащенко, Юлія Петрівна (Львів–Торунь: Liha-Pres, 2023)
Актуальною та вкрай важливою проблемою сьогодення є недоброчесность в освітньому процесі як у системі вищої освіти України, так і багатьох країнах Європи [1, 2]. Це пов’язано з тим, що відбувається зростання кількості доступної інформації у цифровому вигляді, механізація процесу написання роботи, недосконалість законодавства щодо авторських прав або інтелектуальної власності.