Опис до патенту на корисну модель № 146908 "Пристрій для обробки сумішевого біопального ультразвуком і НВЧ-електромагнітним полем" - Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan; Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Струков, В. С.; Риженко, О. І. (Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Пристрій для обробки сумішевого біопального ультразвуком і НВЧ-електромагнітним полем містить ультразвуковий генератор і блок підмагнічування, до складу якого входять трансформатор напруги, випрямляч і дросель, які підключені до магнітостриктора з ємністю, в яку із бака безперервно надходить біопальне на обробку. При цьому ємність магнітостриктора з біопальним розміщена в НВЧ-камері, яка є елементом НВЧ-електромагнітного пристрою, до складу якого входять високовольтний мережевий трансформатор, випрямляч, блок подвоєння напруги, до складу якого входять високовольтний конденсатор і діод, магнетрон, антена, вентилятор.
Keywords: ультразвуковий генератор; блок підмагнічування; трансформатор напруги; випрямляч; дросель; корисна модель