Раціоналізація використання енергетичних ресурсів в сільськогосподарських підприємствах на базі методології граничного підходу2 - Захарченко, Олена Григорівна; Захарченко, Елена Григорьевна; Zakharchenko, Olena (ТДАТУ, 2011)
UA: Досліджено параметри виробництва соняшника сільськогосподарськими підприємствами аграрного сектору Запорізької області. Визначено, за допомогою методу граничного аналізу оптимальний розмір витрат на паливно-мастильні матеріали для рекомендованих площ посіву. EN: Parameters are investigational results of production of sunflower the agricultural enterprises of the Zaporozhia area. It is certain,with a help the method of maximum analysis optimum size of expenses on fuel materials for the recommended areas of sowing.
Keywords: енергетичні ресурси; соняшник; аграрний сектор; наукові дослідження; енергозбереження; мікроекономіка