Становлення категорії «гендер» в лінгвістиці - Овесков, О. В. (ТДАТУ, 2019)
Аналіз текстів чоловічої та жіночої представленості, аналіз мовних одиниць, використовуваних чоловіками і жінками, що сприяє кращому розумінню тексту.
Keywords: гендер; гендерні дослідження; напрямок лінгвістичних досліджень