Туризм і рекреація - Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna (My University, 2021)
UK: Досліджено роль туристично-рекреаційної діяльності як цінності для сучасної людини. Обґрунтовано думку, що туризм є ефективним і універсальним засобом формування аксіологічних засад сучасної людини, становлення її як особистості через саморозвиток та самореалізацію. EN: The role of tourist and recreational activities as a value for modern man is studied. The opinion is substantiated that tourism is an effective and universal means of forming the axiological principles of modern man, his formation as a person through self-development and self-realization.
Туризм и рекреация
Keywords: туристично-рекреаційна діяльність; аксіологічні засади; саморозвиток та самореалізація особистості; tourist and recreational activities; axiological principles; self-development and self-realization of the individual