Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машини - Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor; Горєлков, Д. В. (Харків: ХДУХТ, 2020)
Для замісу тіста на підприємствах хлібопекарської, кондитерської і макаронної промисловості застосовуються тістомісильні машини. Аналіз літературних джерел показав, що на якість виготовлення хлібу впливає конструкція робочого органу тістомісильної машини. Нами запропонований робочий орган (рис.1), який, на наш погляд, може забезпечити покращення якості хліба
Keywords: хлібопекарська промисловість; кондитерська промисловість; макаронна промисловість; тістомісильні машини; потужність приводу тістомісильної машини