Підвищення зносостійкості поверхонь шийок колінчатих валів двигунів вібронакатуванням - Тарабанов, Є. О.; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novyk, Oleksii (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто можливість використання вібронакатування шийок коліечастого валу з метою підвищення її зносостійкості і маслоутримуючої здатності, запропонувати вид мікрорельєфу поверхні шийки колінчастого валу та режими для його отримання.
Keywords: вібронакатування; колінчастий вал; поверхневе пластичне деформування; зносостійкість