Розведення перепелів – родинний бізнес - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa; Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (My University, 2018)
Одна перепілка за рік дає в 24 рази більше яєць, ніж важить сама, тоді як у курей це співвідношення дорівнює 1:8. Тому розведення перепела як ідея, варта уваги щодо сімейного бізнесу, – справа прибуткова. Вони стійкі до хвороб, у тому числі пташиного грипу, швидко розмножуються і обростають м’ясом. Вирощування не вимагає великих площ і дорогого устаткування, значних капітальних витрат.
Keywords: розведення перепелів; перепелині яйця; дієтичне харчування; вітаміни; порода «Фараон»; порода «Техасець»; перепелиний бізнес; ринки збуту