Удосконалення системи управління охороною праці на виробництві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana; Лисенко, Юлія Анатоліївна; Лысенко, Юлия Анатольевна; Lysenko, Yuliia (My University, 2008)
Від стану системи управління охорони праці (СУОП) на виробництві залежить безпека й життя працівників, а тому вона потребує постійного контролю та безперервного вдосконалення. У статті запропоновані шляхи поліпшення СУОП, з метою надання охороні праці комплексності та плановості, запобігання травматизму та професійним захворюванням, а також підвищення культури та ефективності виробництва.
Keywords: система управління охороною праці (СУОП); роботодавець; працівник; аудит; моніторинг; безперервне вдосконалення; інцидент; організація