Обґрунтування впливу механізованого обробітку ґрунту на його ущільнення при проведенні польових робіт в умовах посушливого клімату півдня України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Шостак, Сергій (ТДАТУ, 2021)
Дослідження техніко-технологічних способів механізованого обробітку ґрунту для зниження його ущільнення. Технологічні процеси, що направлені на зниження ущільнення ґрунту від рушіїв сільськогосподарських тракторів і машин.
Keywords: ущільнення ґрунту; способи; проморожування; вологонакопичення; розущільнення ґрунту; економічні показники