Опис до патенту на корисну модель № 134294 "Біогазова установка" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Драгнєв, В. А. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Біогазова установка містить резервуар з можливістю підігріву біомаси, який закритий каркасом змінного об'єму, трубу споживача та внутрішні лопаті. Резервуар додатково містить магістралі для підводу гарячої і відводу холодної води, що забезпечує рівномірний підігрів біомаси
Keywords: біогазова установка; резервуар; підігрів біомаси; альтернативні джерела енергозабезпечення; анаеробне бродіння; змішування