Експорт та імпорт товарів і послуг за регіонами України - Міщенко, М. І.; Краснодєд, Тетяна Леонідівна; Краснодед, Татьяна Леонидовна; Krasnodied, Tetiana (My University, 2019)
Логічно припустити, що ряд більш крупних, економічно розвинутих регіонів характеризується найвищим ступенем активності та участі у зовнішньоторговельній діяльності України. І, навпаки, низький рівень розвитку окремих областей, з незначною кількістю підприємств-експортерів та імпортерів, майже ніяким чином не сприяє просуванню України на світовий ринок.
Keywords: світовий ринок; аналіз експортно-імпортних відносин; конкурентні переваги; експорт товарів