Обґрунтування методики технічного діагностування машин переробної промисловості - Потапенко, А. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Запропоновано методику технічного діагностування машин у переробній промисловості.
Keywords: технічна діагностика; технічне діагностування; технічне обслуговування; ремонт; переробна промисловість