Пристрій надвисокочастотної терапії кісткового травматизму. Опис до патенту на корисну модель № 154375. Україна - Постол, Юлія Олександрівна; Орел, Олександр Миколайович; Прус, Андрій Юрійович; Орел, Микола Олександрович; Носань, Сергій Вікторович (My University, 2023)
Запропонована корисна модель належить до галузі медичної техніки, а саме до електромагнітної терапії, і може бути використана для стимуляції організму слабким надвисокочастотним (НВЧ) електромагнітним полем для лікування різних захворювань та підвищення захисних сил організму.
Keywords: джерело живлення; НВЧ-генератор; НВЧ-тракт; антена-випромінювач; блок електронного регулювання частоти