Проблеми використання людських ресурсів - Рогач, Ю. П.; Лущенков, В. Л.; Головін, С. В.; Войналович, О. В. (НУБіП, 2013)
UK: У статті проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку ергономіки у розвинутих країнах світу. EN: In paper the analysis of current state and tendencies of development of ergonomics in developed countries of world is resulted.
Keywords: ергономіка; людський чинник; ергономічні показники